Datanetwerken (infrastructuur)

Continuïteit van de productiewerkplaatsen mogen niet in gevaar komen!

Bij fusies, reorganisaties en verhuizingen is het belangrijk dat de werkplek en eventueel de productiewerkplaats snel (her)ingericht is, zodat de continuïteit van de bedrijfsvoering niet in gevaar komt. U kunt bij ESI Elektrotechniek terecht voor:

- Advies over bekabeling ten behoeve van datanetwerken (telecommunicatie)

- Aanbrengen bekabeling ten behoeve van datanetwerken (telecommunicatie)

- Verhelpen storingen in bekabeling ten behoeve van datanetwerken (telecommunicatie)

Bij fusies, reorganisaties en verhuizingen is het belangrijk dat de werkplek en eventueel de productiewerkplaats snel (her)ingericht is, zodat de continuïteit van de bedrijfsvoering niet in gevaar komt.

Heb jij een nieuwe uitdaging voor ons?

ESI Elektrotechniek is een middelgroot door InstallQ gecertificeerd installatiebedrijf en lid van Techniek Nederland. Kernactiviteiten zijn het adviseren over, begeleiden, uitvoeren en onderhouden van elektrotechnische projecten.

De elektrotechnische projecten zijn in de volgende disciplines onder te verdelen:
Verlichtingsinstallaties, Krachtinstallaties, Brandmeld- en beveiligingsinstallaties, Domoticasystemen, Datanetwerken (infrastructuur).

Samen met technische partners leveren wij ook Halffabrikaten voor Paneelbouw (schakelkasten). Tot slot kunt u bij ons terecht voor veiligheidinspecties in het kader van NEN 3140 en NEN 1010.

Laten we kennismaken!